Opgave nieuwsbrief

Geef u hier
op voor de
Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

Teletekstvermeldingen

Eén van de leuke dingen in de duivensport is vroege duiven draaien. Doe je dat heel vroeg dan bestaat de kans dat je op Teletekst komt. Waar dat vroeger ook werkelijk op de TV zichtbaar was, ben je nu afhankelijk van de afdeling of een instituut als de "allersnelste"...

Freek Wagenaar draait jaarlijks geweldig met de jonge duiven, wat nog geen garantie geeft voor een Teletekst-notering, maar vaak zit hij er dichtbij of heeft hij er 1 of 2.
Dit jaar gaat het bij Freek op de vluchten waar het om gaat prima. Met veel inzet en toewijding worden de duiven wekelijks in optima-forma ingezet op de vluchten. Met duizelingwekkende prijspercentages en vroege duiven laat hij iedereen zijn hielen zien. Tot nu toe leverde dat 2 Teletekstnoteringen op, waar een derde wellicht in de maak is.

Naast deze fraaie uitslagen per vlucht, is Freek ook kampioen onaangewezen geworden met de jonge duiven van de hele GOU. Dat zet "Twello" ook dit seizoen weer op de kaart.

Daarom feliciteren we Freek ook van harte met deze geweldige prestaties!


Iets waar we tot onze schrik helemaal geen aandacht aan hebben besteed op deze website, onze excuses daarvoor, was de Teletekstnotering van Gerard Bisseling op Perigueux. Gerard is met de marathonvluchten een trouwe inkorver bij p.v. Steeds Verder en daarom willen we hem ook de aandacht geven die hij meer dan verdiend had. Gerard, uiteraard hadden we jou al persoonlijk gefeliciteerd met de geweldige prestatie, maar ook nog maar een keertje in het openbaar op deze website dan maar:  Proficiat!!