Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

Winteravondcafé succes!!

Vandaag (zaterdag 16 jan.) werden er een paar leuke stukjes in ons gastenboek geplaatst die we u niet willen onthouden:

Verkoop Cees Hensbergen

Op 15 januari werden er spullen en duiven van oud-clubgenoot Cees Hensbergen verkocht tijdens het periodieke vrijdagavondcafé. Hans, Rein, Teugse Jan, Annet en anderen hielpen spontaan. Er heerste een gemoedelijke sfeer en de tien duiven en manden/klok werden vlot en tegen zeer vriendelijke prijzen aan de man/vrouw gebracht. De opbrengst van 220 gulden vloeide in de kas van de club. Leuk voor alle partijen! Ook namens Cees en Geertje wens ik alle kopers plezier en succes en dank ik allen voor de gezellige ambiance.

Goeie P.R.

Toen ik net het stukje op het gastenboek zette, bedacht ik me hoe belangrijk het is om de p.r. goed op orde te hebben. Bram had droeve familie omstandigheden en onze voorzitter had de trouwerij van zoon en schoondochter. Toch liep alles gewoon door zoals het moet. Aan Albert heb ik niet alleen een goeie compagnon, maar hebben we als club ook een handige duvel- doet- al op computer en p.r. gebied. Meteen nadat ik hem de gegevens doormailde plaatste hij alle info op de site. Albert moest die avond werken, maar in stilte regelde hij e,e,a, weer snel en goed. Bedankt maatje!


Rein en Hans: Chapeau!!

Wat een goed idee dat "vrijdagavondcafé". Goed dat de kachel ff het vocht verdrijft en prettig om elkaar te ontmoeten. Henk Boegborn wil de volgende keer iets met zijn indrukwekkende duivenklokkenverzameling doen (ruim 100 stuks). Chapeau voor Hans & Rein en natuurlijk alle bezoekers die voor de gezelligheid zorgen. Berichten versturen zonder postzegel. Snel en goedkoop!

gr. Freek