Website vertalen

Dutch English French German

Duivenmarkt

Opgave nieuwsbrief

Geef u hier
op voor de
Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

SVT doet mee met de Rabo ClubSupport actie

De Rabobank heeft elk jaar een actie waarbij verenigingen geld kunnen verdienen voor de kas.Dit jaar doet SVT ook mee, een extra centje in deze moeilijke tijden is natuurlijk altijd welkom. Vanaf maandag 5 oktober a.s. kunt u uw stemmen uitbrengen. We verwachten van alle leden zeker 2 stemmen. Het is ook belangrijk om mensen in uw omgeving aan te zetten om 2 stemmen aan uw duivenclubje te geven. Er is een vast bedrag beschikbaar wat verdeeld zal worden naar rato van het aantal stemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe mooier het bedrag. Laat u niet onbetuigd!!

JOUW STEM IS GELD WAARD

De Rabobank geeft ook dit jaar haar leden weer de gelegenheid om te stemmen op een vereniging in de buurt. Samen met NOC*NSF, de aangesloten sportbonden, LKCA en Kunstbende zet de bank zich in om verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Een geweldige actie met een mooi maatschappelijk doel.

MOGEN WIJ 2 PUNTEN VAN JOU?

Stem je dit jaar ook mee? Je kunt 5 punten verdelen, waarvan maximaal 2 op p.v. Steeds Verder, Twello.

HOE KUN JE STEMMEN?

Ben je lid van de Rabobank Apeldoorn en omgeving dan kun je vanaf 5 oktober t/m 25 oktober 2020 stemmen via de Rabobank app of ga naar https://www.rabobank.nl/particulieren

Door in te loggen in de app of de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank maar ben je nog geen lid dan kun je eenvoudig, gratis, lid worden (zie website) en alsnog 2 stemmen aan p.v. Steeds Verder geven!

Alvast bedankt voor je moeite en de 2 punten!!