Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

Nieuws van het bestuur 26-4-20

Beste leden,

Misschien berichten ten overvloede in deze bizarre tijden maar normaal zou ik een voorwoord typen in het attractieboekje. Gezien de situatie en de onzekere berichten hebben we dit boekje nog niet ontwikkeld. Toch vind ik dat het tijd word om iets op papier te zetten. 

Het voorjaar is in volle gang, bomen en struiken kleuren in snel tempo groen en de temperaturen zijn aangenaam te noemen. Toch zitten de meeste mensen in een groot deel van de wereld noodgedwongen binnen. De Covid-19 crisis raakt ons allemaal.

Iedereen die zelf of familie / bekenden in zijn of haar omgeving heeft die getroffen zijn door het virus willen we enorm veel sterkte wensen. Het is erg moeilijk om elkaar niet eens een knuffel te kunnen geven op momenten dat het soms zo hard nodig is.

Door de regels die de regering heeft opgelegd is het ook nog steeds niet mogelijk om met onze geliefde sport te starten. De gezondheid van onze leden en medemensen staat natuurlijk voorop. Aan mijzelf merk ik dat het aan alle kanten kriebelt, de jongen zijn zover dat ze los kunnen en met de oosten wind van de afgelopen weken zouden we interessante concoursen hebben vervlogen.

Inmiddels is er ook eindelijk wat berichtgeving vanuit het N.P.O. zoals jullie misschien gelezen hebben in de laatste “ op de hoogte”. Er ligt een concept protocol die komende weken verder uitgewerkt zal worden tot een definitief protocol. Middels dit protocol zou het mogelijk moeten zijn dit jaar, als het zover komt, nog te kunnen gaan vliegen. Het vraagt wel aanpassingsvermogen van ons als duivenliefhebbers maar ik weet zeker dat wij dit binnen onze vereniging kunnen realiseren. Mochten jullie het protocol nog niet gelezen hebben dan is deze te vinden op www.duivensportbond.nl onder het kopje nieuws en dan de laatste “op de hoogte”. Let wel, dit is dus een concept protocol en nog niet definitief.

Tot slot wens ik een ieder alle gezondheid toe en hoop ik dat we straks, als deze crisis voorbij is weer in goede gezondheid een biertje kunnen drinken aan de bar en lekker kunnen ouwehoeren over onze duiven en andere zaken.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kan er natuurlijk altijd contact opgenomen worden met een van ons.

Tot die tijd, blijf gezond en geniet van elkaar.

Namens het bestuur,

Sven van Brummen
Cor Wenink
Annet Jutten
Stefan Jansen


 

Bezoekers

vandaag 90

gisteren 102

deze week 192

deze maand 3165

totaal 317112

Reactie's

  • Mochten de vluchten weer beginnen ......
    Albert Hendriksen 02.05-21:48
    Laat maar horen wat jullie ...

    Lees meer ...