Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

Nieuws van het bestuur oktober 2019

  • Taartvluchten(VLUCHT VAN 12 OKT. IS AFGELAST!!)

De taartvluchten zijn in volle gang. De eerste 3 vluchten zijn inmiddels vervlogen en de aantallen vallen mee. Daarom is er besloten om ook voor de 4e vlucht de lossingsvergunning aan te vragen.

De vlucht van 12 oktober is afgelast, we proberen volgende week nog een vlucht te organiseren

 

  • Laatste afrekening (LET OP: WIJZIGING VAN TIJD!!)

Het einde van het vliegseizoen ligt alweer een aantal weken achter ons. Inmiddels heeft Annet alle betaalstaten binnen en op een rijtje gezet. Daarom is er vrijdagavond 11 oktober vanaf 19.00 de mogelijkheid om af te rekenen.

 

  • Bestuursvergadering

In november zal er een bestuursvergadering plaatsvinden ter voorbereiding op de najaarsvergadering. Mochten er punten, op of aanmerkingen of voorstellen zijn die behandeld moeten worden, meld dit dan middels een mailtje bij het bestuur.

 

  • Verkoop januari

In januari willen we onze jaarlijkse bonnenverkoop weer houden. Wij zouden als bestuur graag zien dat er een commissie wordt samengesteld van 2 of 3 personen die de organisatie van deze verkoop op zich neemt zodat het bestuur hier een beetje mee wordt ontlast. We zien de aanmeldingen graag tegemoet.

 

  • Bezoekers website

Opeens knalden we vorige week door de 300.000 bezoekers heen. Prachtig toch? Dit kan alleen als er steeds maar weer actuele en nuttige informatie geplaatst wordt zodat de mensen ons blijven bezoeken. Mocht u daarom ergens iets tegenkomen wat zeker de moeite waard is om hier te plaatsen, tip ons dan even via: contact@steedsverder.nl