Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

Ladies League

WEDSTRIJDEN
Enthousiasme voor Ladies League

Tijdens de Nationale Dagen vond de aftrap van de Ladies League plaats. Door de belangstelling op social media wisten we al dat er wel belangstelling voor zou zijn. Maar dat er zóveel vrouwen in zouden schrijven, ging zelfs onze verwachtingen te boven:

  • 244 vrouwen schreven zich in
  • 3683 Ladies League ringen werden gereserveerd
  • ongeveer de helft was reeds lid van de NPO
  • 14 vrouwen werden lid van de NPO

Enthousiasme
Niet alleen de dames waren enthousiast, al snel bleek dat diverse verenigingen een vrouwencompetitie gaan opzetten, middels dezelfde Ladies League ringen. Wat een geweldige initiatieven om meer dames te betrekken in onze geliefde sport en samen naar een toekomst met duiven en saamhorigheid te gaan.

Online aanmelden
Vorige week informeerden we u in Op (de) Hoogte al over de ontwikkelingen rondom de Lady's League. Sinds gister (20 december 2018) is het mogelijk om online aan te melden voor de Ladies League en de bijbehorende roze ringen te bestellen.

Veelgestelde vragen
En natuurlijk zijn er bij de start van een nieuwe activiteit ook veel vragen. Op de website vindt u onder Lady's League een overzicht van de veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. heeft u een vraag? Check even of uw vraag er al bij staat, zodat u snel het antwoord kent. En heeft u een vraag die er niet bij staat? Stuur dan een mail naar info@duivensportbond.nl. Wij proberen uw vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vragen en antwoorden Lady’s League   --------   Aanmelden Ladies League

  Iets voor de dames van Steeds Verder?  Een leuke onderlinge competitie er aan hangen?

Van een opmerkzame liefhebber kwamen er vragen m.b.t. bovenstaande stuk:

Moeten de dames dan lid worden???

Of gewoon bv 10 ringen opgeven

En mogen de heren met de zelfde ringen spelen??

Volgens mij gaat het als volgt:

- De dames hoeven geen lid te worden. Je vult in het formulier, bovenste stuk, de gegevens van de dame in:  Aanmelden Ladies League

- Dan bij:  “lid van NPO”  kies je voor de middelste optie:  Nee, ik wil graag spelen onder ander lidnummer; vul het lid- en verenigingsnummer waaronder u wilt spelen in, in het onderstaande veld

- Daaronder vul je jouw eigen gegevens in.  De duif vliegt dan ook gewoon voor jezelf maar ook in de Ladies League. De ringen (INCLUSIEF chipring) kosten € 2,50 per stuk, maar dat kosten een gewone ring plus chipring samen ook al bijna.

Dit is wat ik er van begrepen heb, ik heb voor Yvonne wat ringetjes besteld volgens bovenstaande procedure, aardigheidje. Lijkt me wel leuk om een beetje over te ouwe-nelen en elkaar onderling een beetje de gek aan te steken.

Bij ons bekende deelnemers tot nu toe: (geef even door wanneer je ook mee doet, een complete lijst staat het mooist!)

- Klazien (Jan Ketelaar)
- Marian (Frits van Brummen)

- Yvonne (Albert Hendriksen)

Gr. Albert