Nieuwsbrief

Organisatie

Vlucht-informatie

Zoeken

Leden Steeds Verder prominent aanwezig bij de Nationaal kampioenen

Verschillende van onze leden hebben dit jaar niet alleen bij de kampioenschappen in de Kring, Regio en Afdeling hoge ogen gegooid. Hun prestaties waren zelfs van zo'n hoog niveau dat hun namen ook prijken op de lijst bij de Nationaal Kampioenen.

 

Jezelf met je duiven regionaal in de kijker zetten is sowieso al een prestatie om trots op te zijn, maar om Nationaal bij de beste 100 te horen, dat is maar voor zeer weinigen weggelegd.

Niet minder dan 3 hokken van onze vereniging lukte het afgelopen seizoen tot deze - we kunnen rustig zeggen - elitegroep door te dringen.

 John Romein spande absoluut de kroon met de 3e beste duif van Nederland op de Midfond en wel met zijn superduivin 'Eline'. Ook werd John 77e Vitesse aangewezen en 81e Midfond aangewezen.

Team Freek Wagenaar met Freek als consequent en contentieus verzorger scoorde de 74e plaats bij de Jonge duiven rangschikking onaangewezen.

Steffan Willems prijkte eveneens op de lijst en wel bij de jeugdliefhebbers - ook bij de jonge duiven - en wel op de 7e plaats onaangewezen en 9e aangewezen. Ook had hij 4 duiven bij de asduiven jong en wel op plaats 18,55,58 en 71.

 Namens het bestuur willen we alle drie de hokken en hun managers van harte gelukwensen met deze prachtige prestaties bij de Nationale Kampioenschappen!